Despre Dr. Irena Smadea

Din dragoste pentru piele

CINE ESTE DR. IRENA SMADEA

Soluții unice în România

Abordarea personalizată reprezintă abordarea individuală și adaptată la nevoile, preferințele și particularitățile fiecărui pacient. Această abordare se bazează pe faptul că fiecare persoană este unică și are propriile nevoi, experiențe, atitudini și comportamente care pot afecta modul în care răspunde la tratamentul medical sau la îngrijirea medicală.

0 +
Ani de Experiență
VALORILE MELE

Din dragoste pentru piele

Mă ghidez după ceea ce simt, trăiesc, gândesc și lucrez, ceea ce m-a adus aproape de pacienții mei  în toți acești ani în care nu am încetat să descopăr soluții, să caut răspunsuri și să fiu aproape de inovațiile din domeniu.

Viziunea mea

Mă concentrez pe utilizarea tehnicilor avansate, într-o abordare holistică a sănătății pielii, luând în considerare factorii genetici, mediul și stilul de viață.

Misiunea mea

este de a oferi servicii medicale de înaltă calitate și de a mă asigura că pacienții primesc tratamente personalizate și eficiente pentru nevoile lor specifice.

Nanotehnologia, inovația care a schimbat dermatologia

Inovația adusă de nanotehnologie este capacitatea de a îmbunătăți eficacitatea și penetrarea substanțelor active în piele. Aceasta poate duce la o mai mare eficacitate a tratamentelor pentru o serie de afecțiuni dermatologice, cum ar fi acneea, eczema, psoriazisul și alopecia.

tratament alopecie
dermatolog bun constanța
DERMATOLOGIA LA UN ALT NIVEL

Frumusețea este expresia unei atitudini

Alături de profesionalism, experiență, cele mai bune produse, succesul unui tratament dermatologic are nevoie de o relație de colaborare și de comunicare între medic și pacient. Este ceea ce ne ghidează zi de zi. 

Experiență și Devotament

Construim împreună o relație de prietenie între tine și pielea ta, acum mai sănătoasă și mai frumoasă.

Pregătire Internațională

Succesul nu poate fi atins și, atunci când este atins, nu poate fi menținut decât printr-o participare activă la cursuri și evenimente, astfel încât inovația să fie obișnuință.

Cred cu tărie că dermatologul nu este alături de tine doar atunci când ai o problemă de sănătate fizică ci, prin rezultate și onestitate, face parte din redescoperirea celei mai frumoase versiuni a ta.

Testimoniale

Ce spun pacienții despre noi